De Specialist Van Kleine En Middelgrote Bedrijven

Een eigen administratiekantoor beginnen? In week 40 verschijnt de nieuwe nieuwsbrief van Administratiekantoor Radsma. Op dit moment kun je InformerOnline koppelen met onderstaande salarisadministratie. Het uurloon is sterk afhankelijk van of je een zelfstandige boekhouder inhuurt of eentje van een groot administratiekantoor. Wij hebben altijd uw belang voorop staan en helpen u dan ook graag met al uw vraagstukken op belastingtechnisch gebied. Boekhouding Emmeloord heeft de mogelijkheid om via diverse online administratie pakketten haar werkzaamheden te verrichten.

Ons administratiekantoor doet de aangifte Vennootschapsbelasting voor u en gaat op zoek naar optimalisatie binnen de fiscale mogelijkheden. Twijfelt u of uw salarisadministratie feilloos verloopt? Wilt u meer informatie of wilt u weten of u ook uw administratieve lasten kunt drukken, reageer dan via onze contactpagina onderaan deze pagina U kunt natuurlijk ook bellen. Heeft u geen tijd of geen zin in het doen van uw belastingaangifte? Als accountants in spé, verzorgen wij dit graag voor u. Niet tegen het gangbare, dure tarief van een accountant, maar tegen een zeer schappelijk tarief.

© Copyright 2017 Huijbers' administratiekantoor. De opleiding is bedoeld voor administratieve medewerkers op het gebied van de loon- en salarisadministratie en degenen die zich willen oriënteren op dit vakgebied. Module 2. Bedrijfsadministratie: Boekhoudcyclus, handelsondernemingen, productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven, bedrijfsadministratie in een computeromgeving, waaronder ERP. Voor boekhouders is dit het Beroepsinstituut van boekhouders en fiscalisten (BIBF), voor accountants is dit het Instituut voor Accountants en Belastingsconsulenten (IAB) en voor Bedrijfsrevisoren is er het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (IBR).

Dan wilt u natuurlijk graag weten wat de kosten voor het verwerken van deze administratie zijn. Ondernemers doen vaak (onterecht) de aanname dat het meer tijd en dus meer geld kost om een deel van de administratie in eigen hand te houden. Wim is iemand die zijn afspraken nakomt, de communicatie verloopt vlot, hij is professioneel en je kunt merken dat hij zeer goed bekend is met de laatste ontwikkelingen op boekhoudkundig en fiscaal gebied. U kunt na deze opleiding de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)® gaan volgen.

Mocht je meer willen weten over het diploma STIBEX Moderne Bedrijfsadministratie of het afleggen van flextoetsen, neem dan via onderstaande link contact op met onze klantenservice. Inboeken, controleren, belastingaangiften, jaarcijfers opstellen, salarisadministratie. Zoals gezegd geldt in Nederland de administratieplicht en is ieder bedrijf bij de wet verplicht een 'deugdelijke' administratie te voeren. Een betrokken boekhouder is van groot belang voor u als ondernemer en uw onderneming. DutchEen nieuw schandaal, dat het vertrouwen in nog een accountantskantoor kapot zou maken, zou fataal kunnen zijn, niet alleen voor het betrokken bedrijf, maar ook voor de stabiliteit van het systeem.

Actualiseert personeelsgegevens, zoals nieuw personeel, vrijstellingen, transfers en ontslag en verwerkt deze in de salarisadministratie. Wij kunnen uw boekhouding en BTW-aangifte (indien van toepassing) al voor u verzorgen vanaf € 20,- per maand. Wij zijn een marketingburo en geen accountantskantoor, maar wij hebben ook ervaren hoe het is om andere paden te bewandelen en nieuwe wegen in te slaan. Bent u de eigenaar van een groeiende onderneming en heeft u geen tijd meer voor de boekhouding en administratie? Dit wil uiteraard niet zeggen dat boekhouders niet de expertise hebben om jouw boekhouding goed te verzorgen, maar er is alleen geen toetsing voor om dit op voorhand te kunnen aantonen (los van referenties).

Alle tarieven zijn exclusief BTW en worden jaarlijks geïndexeerd. Wanneer u kiest read more voor ons als belastingadviseur Sittard, kiest u voor een betrouwbaar bedrijf, aangesloten bij het Register Belastingadviseurs Wij kijken naar uw toekomst. Indien dit een klein bedrag is kom je in aanmerking voor de Kleine Ondernemers Regeling (KOR) Verzorg je aangifte en betaling aan de Belastingdienst tijdig. Kiezen voor ons als uw boekhouder Haarlem betekent dat u niet de hoofdprijs betaalt voor het laten uitvoeren van een financiële administratie.

Bent u op zoek naar een administratiekantoor met eerlijke tarieven en kwalitatief hoogwaardige diensten? Download hier gratis een voorbeelddocument, zodat je tijdens het schrijven van je ondernemersplan een goed voorbeeld bij de hand hebt. Daarnaast wilt u beschikken over up-to-date informatie van uw medewerkers. HLB Van Daal & Partners beschikt over alle expertise en ervaring om u een belastingadvies op maat te geven, of u nu startend ondernemer bent, plannen tot herstructurering heeft of uw bedrijf wilt verkopen of beëindigen.

Administratiekantoor de Kade is een kleinschalig administratiekantoor in Harlingen. Hiernaast kunnen wij u van dienst zijn op gebied van salarisadministratie. Het administratiekantoor waar u met een gerust hart uw Boekhouding kunt laten doen, en waar u terecht kunt voor Persoonlijke begeleiding. De wet- en regelgevingen hiervoor veranderen regelmatig en u wilt uw medewerkers goed betalen, maar natuurlijk wél op de voor uw bedrijf meest voordelige manier. Laat u verrassen door de aantrekkelijke tarieven van administratiekantoor van Finance Online bv: wij denken graag met u mee en maken heldere afspraken.

Door de financiële administratie te koppelen aan de zakelijke rekening en de boekhouding grotendeels te automatiseren, wil Tellow zzp'ers gemak en overzicht bieden. Ik heb al ruim 20 jaar ervaring in het financiële vak als accountant, hoofd financiële administratie, controller en als zelfstandig ondernemer. Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd. In vrijwel alle gevallen is de aangifte het sluitstuk van een op uw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie.

Hij werkt zeer nauwkeurig, zodat het bedrijf nieuwe plannen kan bedenken omtrent de jaarrekening. Ben je op zoek naar een accountantskantoor voor het mkb? Voor al het gemak betaal je bij OAMKB een vaste prijs voor de boekhouding. Hulp bij belastingaangifte nodig? Bij het uitbesteden van uw loonadministratie aan Van Winssen weet u zeker dat alles goed geregeld is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de loonverwerking van uw personeel. We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in bij de belastingdienst.

Naast payroll kunt u bij HSU Payroll Services ook terecht voor uw salarisadministratie. De training ken- en stuurgetallen is speciaal voor medior en senior salarisadministrateurs, hr-medewerkers en leidinggevenden. Een HAVO of VWO of PDB diploma leidt normaal gesproken tot het starten van de opleiding MBA. De moderne bedrijfsadministratie opleiding is perfect voor mensen die een financieel-administratieve functie willen vervullen. Wilt u weten wat D& Administratie Belastingadvies voor u kan betekenen, neem dan contact op 0318 - 643 634.

We verzorgen de loonadministratie op ons eigen kantoor en kunnen daarom snel inhaken op wijzigingen die op het laatste moment opkomen. Ben je al werkzaam in een administratieve functie en wil je je kennis verbreden? Zit daar nog veel toekomst in. Als ik kijk naar mijn eigen bedrijf proberen ze zoveel ogelijk te automatiseren, en al het overige administratieve verdwijnt naar Polen, Tjechie, India. Accountantskantoor Hoff is een full-service accountantskantoor in Hoorn. Koppel Advies helpt u graag om deze tijd uit te sparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *